Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zabezpecit pruchodu dvermi

Od: zeja odpovědí: 7 změna:
Zdravim, nechci popisovat situaci. V najemnim byte mam klice ja a jeste nekdo. Potrebuji nejak zabezpecit dvere v dobe kdy nejsem doma, tak aby se tam pres ty klice nedostal ten dotycny. Ale nemohu momentalne vymenit zamky.
Jde to nejak udelat, ze se tam nedostane?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Pokud nehodláte vyměnit FABku, což mi přijde jako nejjednodušší, tak asi jediná možnost je nainstalovat přídavný zámek

heureka.cz/...

hodnocení

3x

Asi Vás nechápu, nekolik lidí má klíče od zámku a vy nechcete aby někdo tak tím klíčem otvíral?

Buď přidat další zámek, nebo mu to zakázat. Když nechcete vyměnit zámek, tak nemáte šanci.

doplněno 25.06.23 15:04:

Teď jsem si všiml, není to troll(ka)?

hodnocení

2x
Lze to vyřešit buď pomocí dobrmana, nebo rotvajlera.
Je ovšem určité riziko, že se tam pak nedostanete ani Vy.
A ano, je to podstatně dražší řešení než nový zámek.

zeja
hodnocení

No jednoduse, nemohu vymenit zamky, ale nechci aby mi tam nekdo lezl, protoze ma u sebe klice.
blbina

Tak si tam stojí za dveřma a hlídej, aby tam někdo nevlez.

to je materiál! Taky můžeš při odchodu zlomit klíček v zámku...

hodnocení

0x

U "dozičáku" existuje zámek klíčové dírky,ale na FAB vložku jsem zatím nic podobného neviděl

hodnocení

0x

Trošičku dražší ale funkční

allegro.cz/...

taková levná dáhražka

homebuddy.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]