Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme americkou letnici electroworld.cz/...
cca minulou sobotu přestala pomalu chladit i mrazit. Manželka ji ve středu vyklidila (mezi tím jsem objednal novou, řikal jsem si že 11 let starou lednici nebudeme opravovat)
Zkazilo se nám všechno maso - takže škoda veliká.
Po umytí a připravení na odvoz prodejce - co přiveze novou lednici. Jsme používali mrazák jako úschovnu limonád - přece jen tam bylo chladněji něž venku.
Teď jsem vstal a šel si nalít limonídu a ona je hnedle zmrzla - taková kaše. Takže po cca 4 dnech začala mrazit...
Co to teda je?
Kde může být chyba? Mrazák tedy trochu mrazí, a chladnička hodně málo.
Novou lednici za cca 2 hodiny přivezou, ale co s tou starou, vyplatí se to někomu opravovat?
nejsem tedy chladař-takže jenom to co jsem odkoukal ... a nevím jestli to tak má i Vaše lednice ale tohle jsem řešil u své-a u dvou lednic-byl ucpaný fitr který byl v tom okruhu- takže přijel mechanik samozřejmě před tím si to otestoval-odčerpal chladivo -odřízl těleso filtru-zaletoval/zavařil nový,napustil chladivo odzkoušel uzavřel okruh a lednice makala další roky...takže je na Vás co a jak-zvážit cenu,stav lednice,stav těsnění ...já to dělal za zlých komunistů ...peněz moc nebylo-tehdy jsem se vlezl pod tisícovku ze vším okolo a hlavně včas jsme to odhalili -začlo to teprve povolovat...kolik by to stálo teď nevím...jinak dnes bych se u 11 let staré lednice do opravy určitě nepouštěl...pěkný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.