Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šikana v panelovém dome

Od: aneta odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, na co vše mám právo...? Trvá to už rok. Bydlím sama s dcerou v bytě na sídlišti v panelovém době. Přítel občas přijede z ciziny, to nic neřeknou, ale jakmile jsem sama doma tak je to nanovo... Píšou proti mě petici, v noci mi tukaji na dveře a utíkají aby rozsekali psa a oak si stěžují že mi štěká pes. Posílají na mě městskou policii skrz psa když ho rozstekaji. Poškrábání mi opakovaně kastlík. Už si stěžovali i domovnokovi několikrát dokonce aj majitelce bytu a to právě dnes já byla u lékaře a když jsem rodila domů tak na kastlíku ještě obrázek nevím, asi prase ‍♀vypadá to jak kočka s koláčem před čumákem, ale podle ocásku asi prase ‍♀už to trvá rok a už jsem opravdu zoufalá. Co můžu vše dělat? Co vše proto nim můžu podat na policii? Vždy jsem na ně bylaila od Samiho začátku jsem zdravila, pouštěla je predemne výtahem atd. A od samého začátku se tváří oredemnou milé a pak slycham i hnusné pomluvy
Šikana v panelovém dome

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

11x

Podla vsetkeho je problemom ustekany pes a ten susedom vadi. Zabezpecte, aby bol ticho a budete mat pokoj.

gpt
hodnocení

7x

Nenechávat doma psa aby štěkal! kdo ho hlídá, když jsi v práci? To je trápení zvířat, zbav se toho psa. Šikanu může naopak vnímat někdo, koho obtěžuje štěkání psa v domě. no ty se můžeš odstěhovat do jiného nájmu.Ale dotyčný, pokud tam bydlí trvale, je to vlastník, no tak se tě chce zbavit. A chceš bydlet někde, kde se tě chtějí lidi zbavit? buď musíš vyřešit příčinu, nebo se přestěhovat. jinak to bude boj, kdo z koho...

Na policii ani nechoď, když nevíš, kdo to tam namaloval. až to budeš vědět, a bude svědek/důkaz, tak to půjde na přestupek.

Tohle je snůška blitků

Pokud někdo zaklepe na dveře a pes zaštěká, je to normální. Lidi nechávají psa doma běžně. Pokud někdo vnímá štěkání psa jako šikanu, tak to rozhodně nemá řešit protišikanou. Rozhodně nemá vlastník právo vyštvávat nájemníky šikanou, to je prostě ubohé.

Policie obrázek na schránce asi řešit nebude, ale ne proto, že neví, kdo to namaloval, ale protože má takových případů kopec. Rozhodně neplatí, že ona by měla zjišťovat, kdo to je. To má zjišťovat policie.

hodnocení

7x

V prvé řadě se zbavte psa. Ta dnešní móda nevychovaných čoklů v panelácích je hrozná. Jestli máte doma nevychovaného psa a ještě si chcete stěžovat na policii, tak se nad sebou zamyslete.

hodnocení

5x

Přimalujte k tomu něco veselého a ignorujte je.

olinl

Lepší by byla samolepka s rasou psa, co má tazatelka doma, to by popudilo víc..

hodnocení

1x

koukám, že snůška blitků je tady ve vícero odpovědí. Poradit nějak neumím, situaci tu přesně nezná nikdo z nás, ale hodnotit tazatele a rovnou doporučovat zbavit se psa...no...každý, kdo napsal něco podobného - vy máte vše OK? Se kapánek zamyslete, co píšete. Nějak nevím, kam mizí lidství a pomoc druhému.

spu
Moralizování vám jde na výbornou. Lidsky se můzete vžít do role sousedů, co jim tam ten čokl štěká . Pokud psa nezvládají nechť ho dají do útulku a pořídí si křečka.

A víte, že tomu i věřím? Totiž možnosti, že se schválně snaží rozštěkat toho psa.

Mého psa děti ustavičně dráždily. Ale hlídaly si to a vždycky utekly, když jsem se šla podívat. V důchodu jsem měla potom víc času, tak jsem "hlídala". Kdybych to neviděla na vlastní oči, nevěřila bych. Holčina si přinesla z domu smeták (bydleli naproti přes cestu) a tyč prostrkávala skrz plot a psa dráždila. Jak jsem se objevila, vždycky utekla. A pes byl ten hrozný pes, co štěkal na děti a neměl je rád. Až jednou se mi povedlo, že "viděla, že vidím". Pak to přestalo a byl klid. Tedy z té strany plotu, kde bydlela. (Mám ze všech stran pozemku cesty, nemám sousedy.)

Nechápu. Dřív by potomek dostal pár na zadek a byl pokoj.

spu - evidentně jste soused *palec*

gpt
hodnocení

0x

Píšou proti mě petici - KDO a KOMU?!

@aneta to je opravdu vážně míněný dotaz? Kolik je vám let, jaké máte vzdělání, a kde pracujete, alespoň v jakém oboru? prozradíte mi?

ptát se, jaká máte pravá je sice fajn, ale nejdříve se ptejte, jaké máte povinnosti. není to náhodou tak, že když se těšíte psa který nebudeš čekat, takže bude vše v pohodě? tedy pokud už jste nebyla na někoho, jak to říct slušně, trošku napružená? Někteří lidé, například senioři, to nemusí přijímat zrovna pozitivně... ehm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]