Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nůž VICTORINOX

Od: petr444* odpovědí: 4 změna:
Zdar. Chci si koupit nůž Victorinox CyberTool 34. Chci se zeptat, jestli tento nůž někdo vlastníte, popřípadě napište, jestli jste s ním spokojeni, jestli není moc těžký nebo velký. Děkuji.
Nůž VICTORINOX

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Záleží k čemu ho chceš. Všeobecně platí, že originální nože Victorinox patří mezi naprosto špičkové nástroje.

jj, táta tyto nože prodával a nebyly žádné výhrady. Kdybych kupoval kapesní nůž měl bych jediné dilema - jestli to má mít kleštičky a párátko nebo bez :D
al bunda*
Bez párátka ani náhodou. Je to nejlepší párátko, jaké se dá pořídit. *frajer*

jaja28*
hodnocení

0x
Ahoj Petře, mám originál tohoto nože v dámském provedení. U tohoto provedení je jeho velikost oproti obrázku trošku menší a ve vybavení se liší tím, že tam nemám ten krátký černý díl /ani nevím na co slouží/ pak kleštičky a vývrtku. Co ale k něj mám a je to super - tak krásný řetízek s karabinkou, který se uchytí do toho očka na spodní části a zachytí se za poutko u kalhot. Je to perfektní, nožík je stále na dosah a nemusím ho nikde pracně hledat. Jo a nezbytná pinzeta a kostěné párátko je samozřejmostí. Zcela vážně - je to super výrobek a jsem s ním spokojená na maximálních 100%.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]