Nejste přihlášen/a.
Zdravím, hledám na dvůr na svlažení nějaký nižší bazének či vanu o průměru cca 180..220 cm a výšce kolem 50 cm. Nechci ale tampu, ani igeliťák s rámem, rád bych ideálně nějakou nezničitelnou nádrž, která ani nemusí super vypadat a na podzim se odkoulí do stodoly. Ideálně z polyethylenu, do laminátu se mi moc nechce, ale úplně ho nevylučuji. Bohužel jsou tyto běžně dostupné nádrže na víno, nebo na ryby, nebo požární většinou do průměru cca 120 cm a příliš vysoké.
Idálně bych rád toto, ale 2x větší:
manutan.cz/...
Našel jsem pouze nějaké takové hodně tenké bazénky Pohoda a Zuzana, ale je to dost slabota a horní okraj je úplně zoufalý. A cena 10 k za tohle mi nepřijde přiměřená.
Vlastně jediná koupitelná, cca vyhovující tomu, co bych chtěl, je trochu legrační pastevní napájecí nádrž:
eshop-zemedelske-potreby./...
Ptal jsem se i tam, kde dělají plastové septiky a nádrže, ale cena vycházela kolem 20k a byly dlouhé dodac lhůty.
Nemáte nějaký tip, něco, co mi na netu uniklo?
No tak když chceš nezničitelnou nádrž, tak sis ji už sám našel.
Plastová nádrž pro napájení dobytka je asi to nejlepší, protože splňuje tvoje rozměrové požadavky, je z plastu a je odolná protože je konstruovaná pro zvířata.
Mne ještě napadl nějaký vak, co používají hasiči jako zásobník vody v terénu při hašení požáru. Tam ale neznám podrobnosti.
Poslední možností je asi obdélníkový nízký kontejner a vyložit ho bazénovou fólií. Ale kontejner je ocelový, takže na jeho přemístění budeš potřebovat nějakou techniku.
Mám na dvoře něco, čemu říkám lódna - nějaká vana, svařená z plechu, vpředu uprostřed zasouvací dvířka, rozměry asi 200x120x40cm. Má to čtyři mohutná madla, za která to dva lidi v pohodě odnesou.Folii psi okamžitě zrušili, tak jsem to zevnitř natřel Hydroblockem. Jen nic podobného nemůžu na netu najít, asi to dříve používali zemědělci anebo zedníci. Koupil jsem to na šroťáku, i s nátěrem to stálo do litru. Třeba podle popisu někoho tady napadne, jak se to jmenuje a kde to koupit...
Tady v tom skladuji dřevo..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.