Nejste přihlášen/a.
Při výměně oken, vznikla mezi oknem a venkovním, původním, keramickým parapetem, který hodlám zachovat, škvíra cca 2cm.
Vím, že existují okenní lišty, ve stavebninách je neměll, kde se to dá koupit? Čím nejlépe vyplnit škvíru, čím nejlépe přilepit lištu? Uvítám praktické zkušenosti,
případně foto z realizace.
rybano
obávám se že průvzušnost spáry nezaděláte lištou!
Okeních lišt je habakuk, hafo, přehršel, kopa...
jen u nás jich je asi 30 druhů...
kterou jste měla na mysli
doplněno 12.05.10 15:13:rybano, ženo apačů, když dodáte fotky, určitě najdeme řešení problému. Je třaba tento opvor utěsnit, aby se otvíráním dveří nenasával vzduch do místnosti.
Právě proto , že jich je hafo tak se radím, chápate, hledám doporučení a praktické rady ne teoretické návody, jak to má být supr akorát, těch je na internetu
taky hafo, jenže šedá teorie -zelený strom života, hledám optimální řešení,pro tuto situaci, pokud nechci shodit všechny původní parapety.
Jasně , že škvíru neutěsním jen tou lištou, ale co pod tu lištu? Mám představu spárovačku, přes to silikon
na to tu lištu... nebo si nechám poradit něco lepšího.
Takže Rybanko.
Když mi bonznete,jak široké máte okno,a adresu,na kterou to poslat a na srazu poručíte pivo,tak vám lištu na okna pošlu,nebo přivezu.Originál k plast.oknu.
doplněno 12.05.10 13:58:a ještě názorně poradím,jak ji tam nacpat.Stačí tak?Kontakt mi pošlete vnitřní poštou.
Neřeším jedno okno, to bych ten parapet klidně shodila, ale mám jich hodně, hodně.
Nejdříve přijímím rady přes internet, osobní návštěvy zatím ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.