Nejste přihlášen/a.
Dobry den.
Poradte mi nekdo prosim.chtel bych zrenovovat podlahu v kuchyni,nekde je dlažba,jinde jen beton.myslel jsem to prekrýt osb deskama.
Bylo by možné to dát na lepidlo na dlažbu,bude to držet?nebo poradte jiný způsob.tim lepidlem bych pripadne vyresil a male nerovnosti ale nevim jestli se to po case neodtrhne a nebude to nepřijemě křupat pod nohama.
Díky Petr.
Poradte mi nekdo prosim.chtel bych zrenovovat podlahu v kuchyni,nekde je dlažba,jinde jen beton.myslel jsem to prekrýt osb deskama.
Bylo by možné to dát na lepidlo na dlažbu,bude to držet?nebo poradte jiný způsob.tim lepidlem bych pripadne vyresil a male nerovnosti ale nevim jestli se to po case neodtrhne a nebude to nepřijemě křupat pod nohama.
Díky Petr.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma osb podlaha
- Tloušťka OSB - konstrukce podlahy
- Lze použít OSB desky jako podlahu?
- Parotěsná folie na OSB pod plovoucí podlahu?
- OSB desky jako finální podlaha
- OSB podlaha na chalupu?
- Osb desky na podlahu
- OSB podlaha - jak to vypadá?
- OSB nebo P3 desky pro roznašecí vrstvu podlah
- Jaké OSB desky na podlahu?
- Osb podlaha
- OSB desky jako podlahu do kuchyně
- OSB podlaha
- Pokládka dřevěné podlahy
- OSB podlaha
- OSB podlaha
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]