Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho se zkazí kebab?

Od: marionetka odpovědí: 4 změna:
Za jak dlouho se zkazí kebab který mám koupený a zabalený sebou ale dám si ho zhruba až za dvě hodiny a bude v teple? Nemůžu se tam zkazit ta omáčka?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, za dvě hodiny se nezkazí. Obal by měl být prodyšný, aby se kebab nezaparil. Zdravím!
doplněno 19.06.23 20:35: Tak co, vydržel a chutnal, že?

hodnocení

0x

Jak se může zkazit, již zkažená potravina. Už několikrát jsem viděl jak se zaváží tyhle fastoody, vždy dodávka bez chladáku. Jen omotané šišky v alobalu. Prostě to rozváží auta bez lednice. Dobrou chuť

Tak nějak přibližně, v jakých místech a v jakém roce jsi to viděl?

Tak v Praze před koronáčem, to jsem ještě jezdil jako taxikář. Opravdu často jsem to viděl, obyčejná dodávka (poznám zda to má chlaďák nebo ne - ještě dřív jsem pracoval v autoservisu a servis chlaďáků byl součástí)

Je pravda že ty "šišky" byly asi zmražený ale auto bez chladáku a izolace a šišky uloženy v plastových bedýnkách. Ale je otázka jak dlouho takové zmrzlé maso v dodávce vydrží?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]