Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příprava terénu

Od: lojza odpovědí: 12 změna:

Měl bych zhutnit teren pro klasicky nafukovací bazen? například vibrační deskou?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Terén zhutní samotný bazén v prvním roce a pak se ukáže, kde to nebylo pintlich...

Nejlépe srovnat prknem s jemným pískem. Tráva, která bude pod bazénem bude zahnívat a to fest. Ať je jí tam co nejméně :)

lojza
hodnocení

typ pisku? který doporučujete

Říční, kopaný má ostré kamínky

kkkk

Pod bazén se snad dá starý koberec, případně polystyren, nebo aspoň netkaná textilie... Pokud není the ran z nějakých velkých šutrů, tak shánět kvůli tomu Písek je zbytečný si myslím

kur2

@kkkk Já jsem si myslel, že polysterén je ta névic špica věc co dat pod bazén, voda tak pak moc nechládne kvůli studené zemi.

Lojzo jemný písek-na Hané náplava, na Pardubicku vátina... jemný co se používá na štuky, přesátý přes štukové síto.

hodnocení

1x

Není třeba hutnit, jen kvalitně srovnat do roviny..

uuuu
hodnocení

0x

Ani nemusíš, ale hlavně srovnat přesně do roviny!

lojza
hodnocení

nějakou deskou? nechám jsi poradit

kkkk

Jakou deskou pořád?

Vodováha, prkno, hrábě, lopata, motyka... co já vím co tam máš za terén

až to bude v rovině tak na to polož starej koberec a nebo netkanou textilií ve dvou vrstvách... Říkám hlavně dobrá rovina a ne aby to bylo třeba opět centimetrů sklon, jednak to bude vypadat příšerně a druhak by se i ten bazén mohl zbortit.

tm
Kkkk: čili vyrovnat deskou...

Jakou pořád deskou?! není třeba

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]