Nejste přihlášen/a.
Je reálné abych si našel práci daleko od domova s tím že budu bydlet minimálně dvě výplaty v autě? A pak si našel nejlevnější nájem.
Víceméně veřejné záchody nebo příroda
Nevím co sprcha
O jídlo nouze není , zvládnu jíst téměř nic
Veřejné pračky
Popřípadě spaní ve stanu
Nenapadají mě další důležité body jsem snílek a nevím co bych v mé situaci měl dělat.
Peníze mám akorát abych dojel a nějak zvládl uživit naftu do práce plus základní věci jako ty veřejné pračky atd.
Víceméně veřejné záchody nebo příroda
Nevím co sprcha
O jídlo nouze není , zvládnu jíst téměř nic
Veřejné pračky
Popřípadě spaní ve stanu
Nenapadají mě další důležité body jsem snílek a nevím co bych v mé situaci měl dělat.
Peníze mám akorát abych dojel a nějak zvládl uživit naftu do práce plus základní věci jako ty veřejné pračky atd.
11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
5x
Zachod se vyřešit přírodou dá
Jídlo studená strava nebo propanbutanovej vařič
Hygiena se dá vyřešit tam kde budeš pracovat fabriky většinou sprchy pro zaměstnance maj
Co si pobliž najit nakej kemp a bejt aspon ve stanu?
Nebo se poptat u zaměstnavatele jestli neví o ubytovně ty bejvaj levnejší jak podnájem
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]