Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Únik vody

Od: semil odpovědí: 10 změna:
Dobrý den ,mám připojenou pračku a sušičku na jeden podomitkovy sifon viz foto ,ale někde mi vytéká voda.Z odpadní hadice od pračky to není ani z rohacku ani z připojení vody .
Zkoušel sem pustit pračku na krátký program a vše bylo ok ,ale jak sem pustil delší program cca na 2 hodiny tak zase potopa .je možné pokud nemá to dvojkoleno zpětnou klapku že mi teče voda do sušičky když je vyplá přes hadici a když je to plné tak to začne vytékat z té sušičky? Stačilo by optaetir sifon dvojkolenem se zpětnou klapkou? Děkuji .
Jinak oba spotřebiče jsou nové..

Únik vody

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Těžko radit. Nejlépe když přesně zjistíš, odkud teče voda. Pak se už dokáže poradit více, takhle to je jen vaření z čisté vody.

hodnocení

0x

Dejte foto montáže...dejte typ...máte vývody směrem nahoru nebo dolů?

semil
18.06.23 20:49
hodnocení

Dolů
18.06.23 20:51

A typ?

semil
18.06.23 20:52
hodnocení

Čeho?

Typ sifonu...ten v odkazu je se zpětnými klapkami, typ P149Z...případně podívejte "dovnitř" na provedení...popř. foto vnitřku

Většina dvojitých je zpětnou klapkou...nevíme, co máte doma vy...pokud dodáte foto vnitřku, snad se to dá poznat

semil
hodnocení

Já mám bez zpětné klapky ale našel sem tu vlákno,že i všechny ze zpětnými klapkami stojí za prd ,tak nevím..

Zpětná klapka v odpadu při správné montáži MUSÍ fungovat...

Podívejte na obrázky, na provedení zpětných klapek...jak odpad pračky tak i sušičky, má zpětnou klapku; tento typ FUNGUJE korektně... hqelektro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]