Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou úhlovou brusku

Od: slavo® odpovědí: 3 změna:

Mám zatím tuto

eshop.nastrojecz.cz/...

ale na drobné práce bych potřeboval něco menšího a chtěl bych to z regulací otáček

a rozhoduji se jestli se stupňovitou a nebo plynulou když potřebuji nižší otáčky např. pro drátěný kartáč.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Dobrou zkusenost mam od Bosch, skoro kazdodenni pouziti cca 4 roky, dobra i do jedne ruky a postupna regulace otacek. dilna-zahrada.cz/...

lidl
hodnocení

0x

Za pár šupinek v akci, tuším kolem 4 stovek ale nechci kecat, mám z Lidlu s kolečkem na regulaci otáček, je to tusim plynuly. Hádám 2022 nebo 21 musel bych dohledat.

Ale moc ji nepoužívám.

hodnocení

0x

Také mám nářadí od Nerexu a spokojenost. Koupil bych tedy menší, od stejné firmy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]