Nejste přihlášen/a.
Téměř plná, přes zimu nepoužívaná, vevnitř žblunká, cesty pročištěny a ani tuk, babička říkala hod to do kamen a máš pokoj. Má někdo lepší radu, je mi líto vyhodit.
Pokud se neočistí HNED po vystříkání a neočistí ventilek na tubě-už to z 99% NIKDO nerozchodí a je i téměř plná na vyhození!Takže pokud to v pistoli nejde=vyhodit .pkd trubičková tak tuplem. pro příště -pistolovou nechat na pistoli a uzavřít jen zezadu pistole a max čističem ústí, pkd trubičková-do ústí trubičky větší vrut aby to utěsnil a nechat být-před použitím pak vyšroubit a půjde ne-li pak ustřihnout kus trubičky nebo novou trubičku.
"...budete mít o problém méně"
Proč myslíte? I ta pistolová pěna dokáže poměrně snadno zatuhnout. S tím rozdílem, že nezatuhne v kartuši, ale v pistoli. Takže pak musíte místo kartuše zahodit několikrát dražší pistoli.
V pistoli zatuhne jen těm co nevěří praktikům jejich rady.
Mám pistoli již cca desátým rokem? nevím naposledy ležela v komoře víc jak 3 roky bez použití. BEZ ČISTĚNÍ ! Čistím jen ústí pistole a pak šroubení při výměně tuby s pěnou jinak nečistím neporstříkávám čističem! ale VŽDY nechávám tubu na pistoli, i když je prázdná nesundám do doby než potřebuji a dám novou tubu. takže jsem na tom stejně jako p.Milan a p.Nonek!
Jinak na stavbě penzionu po věnec-používali se dvě pistole až do doby kdy přišel druhý mistr a denně je začal čistit-pak na nadezdívce od věnce (cca 6 šárů ) díky jeho čištění odešlo cca 6 ks pistolí! A to i včetně příček!
Děkuji všem za rady, babička byl samozřejmě vtip, možná by se o tom dalo uvažovat v případě tchýně. Co byste poradili výrobci, je to stejnej problém jako u vteřinových lepidel. Kdyby tento problém výrobce odstranil a bylo by o dvacku dražší určitě bych sáhl po tomto. Dobrá rada je také kupovat malé balení ale to mi nesedí jako řešení současného století.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.