Nejste přihlášen/a.
Zdravim kutilov.Poradte,mam obehove cerpadlo v kureni.Cerpadlo dlhsie (celu zimu) nebolo spustene a teraz sa neroztoci po pripojeni na siet. Ako ho pohnut - roztocit.Asi sa usadil vodny kamen,ktory to zablokoval .Da sa to nejak uvolnit, aby som nemusel spustat vodu z kurenia? Nemam totiz ventily z jedne ani z druhej strany,aby som to cerpadlo mohol vymontovat.Diky za rady.
Čerpadlo má zepředu šroub, který po vyšroubování umožní přístup k osičce motorku. Ta má pravidla má drážku na plochý šroubovák, aby se jím dala roztočit.
Zarazilo ma prave to,ze som skusal uvolnit tu kryciu srubku a zacala mi unikat voda.Nechcel som riskovat, aby mi nezacala striekat voda z kurenia. Tak to skusim,mozno tam bola iba nejaka presakujuca voda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.