Dobrý den, chceme malovat kuchyň a jelikož máme malé děti, ptal jsem se ve dvou prodejnách barev jestli existují barvy, které se dají šetřit po případném zašpinění. Říkali mi, že existují omyvatelné barvy. Zapůjčili mi vzorníky na omyvatelné barvy. Chci se zeptat, jsou tyto vzorníky opravdu od barev, které jsou omyvatelné? Děkuji
Pane nebo paní, věřte odborníkům v prodejně, nebo jděte i do jiné prodejny.
Jsou omyvatelné, klidně i fasádní barvy jsou omyvatelné.
vikky
Několikrát jsem se spálil s odborníky, proto to zjišťuji. Ten menší vzorník má třeba omyvatelnost na obrázku ukázáno. Ten velký nikoliv. Když dítě zašpiní zeď, chtěl bych aby to bylo omyvatelné.
Protoze ten vetsi vzornik je obecne pro vsechny barvy danych znacek. Typ barvy je dalsi atribut, ktery s odstinem nesouvisi. Proste vybrat barvu a pak vybrat typ, ktery je omyvatelny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.