Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malba na zeď umyvatelná

Od: vikky odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
chceme malovat kuchyň a jelikož máme malé děti, ptal jsem se ve dvou prodejnách barev jestli existují barvy, které se dají šetřit po případném zašpinění.
Říkali mi, že existují omyvatelné barvy.
Zapůjčili mi vzorníky na omyvatelné barvy.
Chci se zeptat, jsou tyto vzorníky opravdu od barev, které jsou omyvatelné?
Děkuji

Malba na zeď umyvatelná

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

4x
Dulux easycare je castecne omyvatelny, primalex ceramic taky. Co vam namichaji si ale musite domluvit u prodejce..

vikky
hodnocení

Nerozumím tomu proč mi v jedné prodejně nabídli vzorník easy care a v druhé PPG když v obou prodejnách měli všechny stejné vzorníky.

hodnocení

0x

Pane nebo paní, věřte odborníkům v prodejně, nebo jděte i do jiné prodejny.

Jsou omyvatelné, klidně i fasádní barvy jsou omyvatelné.

vikky
hodnocení

Několikrát jsem se spálil s odborníky, proto to zjišťuji.
Ten menší vzorník má třeba omyvatelnost na obrázku ukázáno.
Ten velký nikoliv.
Když dítě zašpiní zeď, chtěl bych aby to bylo omyvatelné.
re4zon
Protoze ten vetsi vzornik je obecne pro vsechny barvy danych znacek. Typ barvy je dalsi atribut, ktery s odstinem nesouvisi. Proste vybrat barvu a pak vybrat typ, ktery je omyvatelny.

danaz
hodnocení

0x

Taky jsme v pokojíčku řešili omyvatelnou barvu a udělali jsme dobře :) Děti jí často zamazaly nebo pomalovaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]