Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, balkonové dveře normálně fungovali, pak jsem je otevřel na ventilačku a po zavření ventilačky nejdou otevřít, horní roh nad klikou se pootevře ale spodní roh pod klikou drží. Má někdo zkušenosti jak to opravit nebo dveře vysadit když nejdou otevřít, pouze na ventilačku.
děkuji
Bohužel nejsou, zkoušel jsem je zvedat a i snižovat a nic nepomohlo. Nakonec se mi je povedlo vysadit z obou pantů, ale dveře pořád drží. přijde mi jako by se tam zaseknul výklopný uzávěr.
Je to možné. Pokud se podaří dveře dostat ven, tak stačí vyšroubovat ty kameny z rámu, než seženete nové kování. Někdy praskne ten převod v rozích, klika normálně vestinou funguje.
Ano, podařilo se mi je vysadit z horního pantu i spodního ale pořád drží za ten výklopný uzávěr, problém je že se i tak nikam nedostanu, jelikož i když je vysadím tak jediný co jde, je o něco více vyklopit než na ventilačku, takže na šrouby nevidím, vyhnout je nemohu , jelikož tam brání rám dveří.
Klika normálně funguje, blokování nahoře nad klikou se uvolní, jen to spodní ne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.