Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jakou barvu by jste mi doporučili vymalovat pokoj z takovou laminátovou podlahou: quick-step.com/... A jakou barvu pracovního stolu na PC k tomu. Díky...
to jakou vyberete barvu záleží pouze a jedině na vás ,protože kdo bude u vás bydlet vy? nebo kdokoliv vám poradí s výběrem barvy tak jó zeptejte se třeba v Praze na hlavním nádraží tam je bezdomovců určitě vám poradí a bydlení taky uvítaj . né vážně barva do bytu to je věc vkusu sladit byt to chce navštívit třeba nějaké bytové studio i na netu třeba . co člověk to názor mě se líbí vanilková k vaší laminátová podlaze ale to je jen muj vkus tak hodně štěstí při výběru
Vyklikla jsem si Váš odkaz na laminátovou podlahu. Vlevo je možnost návrhu interiéru. Můžete si tam dát barvy stěn i nábytku jaké chcete a hlavně vidíte jak to bude vypadat. Záleží pouze na Vás, se kterou tou barvičkou si "padnete do oka". Myslím, že v tomto případě už rady nebudete potřebovat.
Podlaha je vcelku tmavá, pokud budete malovat stěny, viděla bych to na světle béžovou. Nábytek také v barvě podlahy, ale na podlahu kusový, béžový kobereček. Zkuste si ty barvy nakreslit na čtvrtku papíru, ať máte trochu ucelený obraz a představu, jak to bude vypadat. PT /stařenka/
frantus, vždyť na těch stránkách, co jste sem dal máte možnost si nastavit i malbu místnosti a nábytku. Výběr barev je dostatečný. Mně se nejvíc líbí k té podlaze oranžová (nebo meruňková) a co se týče stolu, tam volte podle dalšího vybavení, které už třeba máte. Pohrajte si s tím, je to zábavné . karina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.