Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou výmalbu k laminátové podlaze

Od: frantus® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jakou barvu by jste mi doporučili vymalovat pokoj z takovou laminátovou podlahou: quick-step.com/... A jakou barvu pracovního stolu na PC k tomu. Díky...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

smakaballl*
hodnocení

1x

to jakou vyberete barvu záleží pouze a jedině na vás ,protože kdo bude u vás bydlet vy? nebo kdokoliv vám poradí s výběrem barvy tak jó zeptejte se třeba v Praze na hlavním nádraží tam je bezdomovců určitě vám poradí a bydlení taky uvítaj . né vážně barva do bytu to je věc vkusu sladit byt to chce navštívit třeba nějaké bytové studio i na netu třeba . co člověk to názor mě se líbí vanilková k vaší laminátová podlaze ale to je jen muj vkus tak hodně štěstí při výběru*klik*

ZAJIMAVY KONTRAST (mam doma)

Jakou výmalbu k laminátové podlaze
kytka*

Teda to je odvaha*slunce*, ale myslím,že nebydlíš daleko od nás, přišel k nám malíř a měl montérky od takové zelené barvy:Dať se pěkně bydlí. *palec*

hodnocení

1x

Vyklikla jsem si Váš odkaz na laminátovou podlahu. Vlevo je možnost návrhu interiéru. Můžete si tam dát barvy stěn i nábytku jaké chcete a hlavně vidíte jak to bude vypadat. Záleží pouze na Vás, se kterou tou barvičkou si "padnete do oka". Myslím, že v tomto případě už rady nebudete potřebovat.

pt®
hodnocení

0x

Podlaha je vcelku tmavá, pokud budete malovat stěny, viděla bych to na světle béžovou. Nábytek také v barvě podlahy, ale na podlahu kusový, béžový kobereček. Zkuste si ty barvy nakreslit na čtvrtku papíru, ať máte trochu ucelený obraz a představu, jak to bude vypadat. PT /stařenka/

Béžová, hit 80 let, to seprodávaly i auta v béžové *ee**smich*. *blee*

hodnocení

0x

Výraznou oranžovou.

martina85*
hodnocení

0x

Pro inspiraci

Jakou výmalbu k laminátové podlaze #2

karina*
hodnocení

0x

frantus, vždyť na těch stránkách, co jste sem dal máte možnost si nastavit i malbu místnosti a nábytku. Výběr barev je dostatečný. Mně se nejvíc líbí k té podlaze oranžová (nebo meruňková) a co se týče stolu, tam volte podle dalšího vybavení, které už třeba máte. Pohrajte si s tím, je to zábavné *smich*. karina

doplněno 18.05.10 22:46:

quick-step.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]