Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samonosná posuvná brána

Od: jk82® odpovědí: 2 změna:

dobrý den potřebuju pomoc s výpočtem vrat mají celkovou délku 6m c profil 8x8cm na něm navařený profil 6x4cm, vjezd bude 4,40m zbytek 1,60 m výška 1,50m, jaká bude celková délka betonovýho základu já si myslím cca 1,80 -1,9m ( šířka základu 50 cm hloubka 100cm je mi jasný) 2,jakou vzdálenost budou nosníky od sebe můj odhad 1,20- 1,30m jestli to bude stačit , budu rád když ni někdo poradí přesný výpočet této brány děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Možná vám postačí údaje odtud zabi.cz/...
doplněno 08.06.23 21:39:

3, Betonování základu

Betonový základ pro instalaci nosných vozíků musí být proveden do nezámrzné hloubky, min. 800 mm. Šířka betonového základu činí 500 mm a délka 2000 mm. Zatímco hloubka a šířka jsou pevné hodnoty, délka základu je proměnlivá podle délky brány, resp. šířky průjezdu. Vzorcem pro výpočet délky betonového základu je:

d = 1/3p + 400 mm (kde "d"je délka betonového základu a "p"je šířka průjezdu)

Pro naši bránu při průjezdu 4,4 metru je délka betonového základu podle vzorce d = (1/3 x 4400) + 400 = 1867 mm, po zaokrouhlení 2000 mm..(min.1900mm).

Vzdálenost vozíků B = 1300mm, zde.

Je to jen potvrzení vašich údajů...

doplněno 08.06.23 21:40:

Více tady

hodnocení

mě se jedná hlavně o základní desku a přesnou vzdálenost vozíku od sebe jestli to na vliv třeba se seknou o pár centimetrů aby brána jela a nedřel se s tím rád bych proto ten přesný výsledek. děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]