Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vertikální gril

Od: klada® odpovědí: 3 změna:

Zdravím zdejší, chtěl bych se zeptat na zkušenosti s vertikálními grily do domácnosti.

Většina v ceně do 4000kč nemá regulaci výkonu. Prodávají se 1400W, 1500W a 1800W(ten mívá možnost přepnout na polovinu). Jaký výkon je lepší? Vyšší znamená rychlejší vaření, ale taky riziko spálení jídla.

2. Je lepší s uzavíratelnými dvířky, nebo je jedno,když dvířka nemá?

3.máte nějaké doporučení, nebo zkušenosti, které by se mohly hodit?

děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x
Máme expondo.cz/...
Před dvěma roky stál 3000 Kč. Používá se i poloviční výkon, i časovač a dvířka vždy zavíráme. Většinou se tam točí kuře, občas špízy.

hodnocení

0x

Mám vertikální gril na ražničí. Naprostá spokojenost. Dobře se na něm dělá jakékoliv ražničí, ale i špekáčky a podobně. Výkon jen jeden stupeň ale v pohodě to dostačuje. Určitě berte s dvířky, nebo jiným krytem. Je tam pak menší únik tepla a díky tomu stačí i menší výkon.

hodnocení

děkuji za odezvu

Ten gril z odkazu, na ten jsem se taky díval. Je i ve verzi 3 v 1, který by mi stačil. Rozdíl jse v absenci košů a dalších dvou misek. Nevidím v tom využití a tak je cena asi o litr nižší. A pak jsou obě tyto verze s výkonem jen 1500W. Tam už se to blíží těm 3000kč. Máte tedy 1500W, nebo 1800W?

V jakém případě využívate poloviční výkon? Má třeba kuře, špekáček, nebo zelenina tendenci se pálit na výkon 1800W, jestliže jsou dvířka zavřena?(jestli máte tuto vatáž).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vertikalne
Otázky na téma vertikální

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]