Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozba exekuce - dlužník už u mě nebydlí

Od: kure* odpovědí: 7 změna:
DOBRÝ DEN,POTŘEBUJI RADU CO DĚLAT KDYŽ MÁM VE SVÉM RODINÉM DOMKU KTERÝ VLASTNÍM PŘIHLÁŠENÉHO SYNA S JEHO MANŽELKOU KTERÝ U MNE 4 ROKY NEŽIJE MA MNOHO DLUHŮ A PŮJČEK.NĚKDE JSEM SLYŠEL ŽE V PŘIPADĚ ŽE NEBUDE SPLÁCET PŮJČKY MŮŽOU MI EKZEKUTOR ZABAVIT I MOJE VĚCI.A CO MŮJ DOMEK NA TEN BY TAKY MOHL ZADLUŽIT JÁ DOUFÁM ŽE SNAD NE.TŘEBA NĚKDO BUDETE VĚĎET VÍC DÍKY

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hawatt*
hodnocení

0x

odhlásit syna z trvalého pobytu... jinak skutečně může nastat to, co jste popisoval

... a věrohodně dokázat, že se opravdu dlužník již dlouho na této adrese neobjevil! Stačí jeden soused a je to voda na mlýn exekutora.
al bunda*
Je to tak. Exekutorské mafie si v tomto státě skutečně mohou dělat, co chtějí...
hawatt*
v tomto směru mezi námi sporu je - být na pozici věřitele... taky bych chtěl, aby byl exekutor dostatečně tvrdý... doposud zákon spíše nahrává dlužníkům...

nensy*
hodnocení

0x
kure- Pokud to nebudete splácet za syna*plac*. Je jisté že přijde ekzekutor a Váš majetek i jeho co tam ma jde do dražby*plac*dokonce i dum.SO.

koldum
hodnocení

0x
Na dům nemá nárok, předpokládám, že v katastru jste zapsan jako vlastník. Může Vás exekutor navtívit a zabavit věci( má-li synek u Vás trvalé bydliště, může se exekutor oprávněně domnívat, že tam synek i skutečně bydlí). Nechte zrušit synovi trvalý pobyt, zajistěte si dokumentaci movitého majetku, fotky atd. Je to boj o nervy na dlouhou trať.
nensy*

koldum-Nemate pravdu ani v jednom*bum* A synovi mužete zrušit trvalé bydliště pokud vam soused dosvědčí na MU , že se na bytě nezdržuje rok .Exzekutor 3 roky na spátek muže sáhnout na majetek*bum*.SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]