Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní závěsy na WC prkénko

Od: aloisb® odpovědí: 4 změna:

Dostali jsme od dcery dost drahé prkénko na WC - stálo asi 1300 Kč a mělo brzdičku v závěsech, takže šlo pomalu dolů. Nyní však v závěsech něco prasklo a prkénko nejen že padá rychle dolů, ale také nedrží spolehlivě v horní poloze. Potřeboval bych poradit, zdali mám někde shánět náhradní závěsy nebo mám prkénko vyhodit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Běžně se prodávají, jen musíte nají ty pravé. Třeba v Hornbachu se dají osahat a oměřit.
hornbach.cz/...
hodnocení

Moc děkuji, zastavím se v Hornbachu a vezmu ssebou ty původní závěsy. Bohužel na tom prkénku není ani značka výrobce.

Nám se to shodou okolností stalo minulý týden. Nejdřív se zavíralo rychle a samozřejmě s hlasitým bouchnutím, posléze už nedrželo ani na místě. Chtěl mě šlak, že budu muset kupovat určitě nové prkno, protože náhradní díl nebude klasicky k dispozici *smich* Muž naštěstí hned vytvořil z kovu náhradní "pochyzd", namontoval to a fungujeme zase normálně. To by jeden nevěřil, když si zvyknete na samozavírací wecko, co napáchá hluku fakt, že zapomenete na to, že je to rozbité *smich* Jsem ráda, že jsem se zde dozvěděla, že se náhradní díly dají pořídit běžně a snadno. Děkuji *slunce*

hodnocení

0x
Tyto věci se běžně prodávají jako náhradní díl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]