Nejste přihlášen/a.
Musíte oddělat zadní stěnu/u některých praček boční/ a teprve se dostanete pod buben .Jak Vám to tam mohlo spadnout,vždyť je tam gumová příruba?
pravdomluvny to som uz urobila ale ono to musi byt dade z boku zaseknute na spodu to neni a vobec mi ani nevyzmyka
Tak to může být ucpané odtokové potrubí. Nevím jakou máš pračku, ale bude to chtít asi odstrojit plášť pračky poblíž čerpadla a výtoku z vany. Rozebrat odtokové potrubí a vyčistit. Pokud je v bubnu voda, budeš ji muset asi napřed vysát vrchem nějakou hadicí, nebo vysavačem, který je schopný vysávat vodu. Před tím dpojit od sítě!
mam taku co sa otvara z vrchu ale ked mne zmyka vodu normalne ide ale chrci mi trocha v pracke ale veci su mokre aj ked zmyka
Já bych tu pračku tedy raději neprovozoval, pokud nepřijdeš na to, co je příčinou toho chrčení, a neostraní se zapadlý předmět. Co šikovný soused, nemrkl by Ti na to?
no v nasom baraku su dochodcovia tak asi ani nie skusimto nejako zo zadu odsrobovat jedine lebo ma fotrim zabije
Počkala bych na tátu. Ono když tomu nerozumíš, můžeš nadělat ještě víc paseky tím že něco odšroubuješ. Až přijde, hezky se omluv a popros o prominutí. Bude to lepší, než lhát a vyvést něco horšího.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.