Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Predmet v pracke

Od: domca* odpovědí: 13 změna:

spadlo m,i daco pod buboin prosim ako to vybrat?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Pračka s vrchním plněním: Mrkni jestli máš v bubnu vyjímatelnou přepážku. Bývá naproti dvířkům. Dvířka zavřít a otočit buben dvířky dolů. pak vytlačit přepážku dovnitř bubnu. Znovu otočit buben, otevřít dvířka a otvorem po přepážce prozkoumat dno pod bubnem.

domca*
hodnocení

to som uz skusala ale nebolo tom nic musi to byt z boku niekde a ani nezmyka

holubicka
hodnocení

0x

Musíte oddělat zadní stěnu/u některých praček boční/ a teprve se dostanete pod buben .Jak Vám to tam mohlo spadnout,vždyť je tam gumová příruba?

marenka*

To si nemyslím, tudy se dostane tazatelka maximálně pod vanu, ale ne pod buben.

doplněno 10.05.10 18:56:

Sebi, a to jako ve zlém nebo v dobrém? *sok*

sebod*

Marenko, Ty dnes perlíš *haha**palec*

doplněno 10.05.10 19:05:

To víš, že v dobrém *mala*:)

domca*
hodnocení

pravdomluvny to som uz urobila ale ono to musi byt dade z boku zaseknute na spodu to neni a vobec mi ani nevyzmyka

pravdomluvny*

Tak to může být ucpané odtokové potrubí. Nevím jakou máš pračku, ale bude to chtít asi odstrojit plášť pračky poblíž čerpadla a výtoku z vany. Rozebrat odtokové potrubí a vyčistit. Pokud je v bubnu voda, budeš ji muset asi napřed vysát vrchem nějakou hadicí, nebo vysavačem, který je schopný vysávat vodu. Před tím dpojit od sítě!

domca*
hodnocení

mam taku co sa otvara z vrchu ale ked mne zmyka vodu normalne ide ale chrci mi trocha v pracke ale veci su mokre aj ked zmyka

pravdomluvny*

Já bych tu pračku tedy raději neprovozoval, pokud nepřijdeš na to, co je příčinou toho chrčení, a neostraní se zapadlý předmět. Co šikovný soused, nemrkl by Ti na to? :)

domca*
hodnocení

no v nasom baraku su dochodcovia tak asi ani nie skusimto nejako zo zadu odsrobovat jedine lebo ma fotrim zabije

marenka*

Počkala bych na tátu. Ono když tomu nerozumíš, můžeš nadělat ještě víc paseky tím že něco odšroubuješ. Až přijde, hezky se omluv a popros o prominutí. Bude to lepší, než lhát a vyvést něco horšího. ;)

holubicka

Přeci jsi to neudělala schválně tak co by tě zabíjel, jen ať přiloží ruku k dílu a opraví to.

A není tam důchodce instalatér?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]