Nejste přihlášen/a.
Při sestavování funkčnosti vysavačového robota,narážím na nemožnost,získat prostor k nabíjení tzv. nabíjecí základny a to v celé polovině kružnice- je nemožné.Můj byt není sál a takže těžko najít velký prostor pro tzv. nabíjecí stanici.Jako to mě nejvíc zaskočilo,jak to mají jiní? Přikládám můj náčtr požadavku z příručky.Vítám odpověď z vlastní zkušenosti.
Nevím,proč mi nejde ohodnotit vaše odpovědi,se něco změnilo od založení
Dávám to poprve do provozu,takže ještě tázám,kam přijde ten banánek z nabíječky do té nabíjecí stanice (?) a pak za několik minut nabíjení do samotné zdířky robotického tělesa? Mám v každé z těchto dvou jmenovaných zdířky,takže k čemu slouží?
My máme ETA eta.cz/... a základnu má pod radiátorem, kdy z pravé strany nemá zdaleka ani ten metr, je tám asi půl metru ke skříni. Nikdy si nestěžoval, trefí vždy spolehlivě zpět a funguje v pořádku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.