Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

K nabíjení vysavač.robota je nutná polovinu kruhu?

Od: falxa odpovědí: 8 změna:

Při sestavování funkčnosti vysavačového robota,narážím na nemožnost,získat prostor k nabíjení tzv. nabíjecí základny a to v celé polovině kružnice- je nemožné.Můj byt není sál a takže těžko najít velký prostor pro tzv. nabíjecí stanici.Jako to mě nejvíc zaskočilo,jak to mají jiní? Přikládám můj náčtr požadavku z příručky.Vítám odpověď z vlastní zkušenosti.

doplněno 03.06.23 13:43:

Nevím,proč mi nejde ohodnotit vaše odpovědi,se něco změnilo od založení :(

doplněno 03.06.23 14:35:

Dávám to poprve do provozu,takže ještě tázám,kam přijde ten banánek z nabíječky do té nabíjecí stanice (?) a pak za několik minut nabíjení do samotné zdířky robotického tělesa? Mám v každé z těchto dvou jmenovaných zdířky,takže k čemu slouží?

K nabíjení vysavač.robota je nutná polovinu kruhu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

03.06.23 13:20
hodnocení

0x
K nabíjení vysavač.robota je nutná polovinu kruhu? #2
falxa
hodnocení

Prima,moc šikovný robot,zkusím to ...

hodnocení

0x

My máme ETA eta.cz/... a základnu má pod radiátorem, kdy z pravé strany nemá zdaleka ani ten metr, je tám asi půl metru ke skříni. Nikdy si nestěžoval, trefí vždy spolehlivě zpět a funguje v pořádku

falxa
hodnocení

Tak to jsem chtěla vědět,ani nevíte,jak jste mi pomohl,od včerejka se nemohu zbavit zklamání,že takový prostor na náčrtku v bytě nenajdu ani za nic.Super odpověďi i ten nahoře.

hodnocení

0x

Ten můj má pod stolem z každé strany tak 15 cm a nestěžuje si *smich*.

falxa
hodnocení

Super roboteček...zkusím

hodnocení

0x
Mám ho pod schodama ve výklenku, kde má na každou stranu sotva 30 cm a nebyl s tím nikdy problém.
Ale teda mám typ s lidarem, který ví, kde stanice je a dokáže se k ní sám odnavigovat.
U vysavačů bez navigace by to mohl být problém, protože by na stanici nemusel vidět a trefit k ní.
falxa
hodnocení

Asi tak,jak píšete,to kdyby člověk věděl,že potžebuje 2/2 metry,tak zvolím jiný...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]