Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vylamane kolejnice v mrazáku

Od: rotorod® odpovědí: 8 změna:

Dobry den

mam v mrazáku vylamane kolejnice plastove (ldpe). Šuplik jezdi po kolejnici. Čim nebo jak to prosim opravit, aby se to neulomilo iplně? Tím že šuplik jezdi shora, mohlo by to být i širši do stran (jakoby obě klejnice směrem k sobě)

Děkuji za rady

Vylamane kolejnice v mrazáku
Vylamane kolejnice v mrazáku #2
Vylamane kolejnice v mrazáku #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Vsadil bych tam hliníkový vingl. Připevnit se dá lepením plus vruty.
hodnocení

Diky za nápad, stačila silná oboustranka. Hotovo, šuplíky jezdí jak za mlada *smich*

Vylamane kolejnice v mrazáku #4
Výborně. Já těmi alu lištami opravuji i popraskané plexi šuplíky. Dokonce i u nové ledničky rovnou slabě vypadající šuplíky vyztužuji předem, než je manželka narváním šesti mlík do dveří stihne rozbít. :-D Máme vždy hodně narváno, tak to trpí.

hodnocení

1x

Není to LG?

kimbert*
hodnocení

0x

Měl jsem ten samý problém,řekl bych podle tvaru šuplíků stejný typ lednice ,nepřišel jsem jak to opravit,ten tenký plast a pěna za ním +těžké šuplíky zmraženého masa ...tak jsem koupil novou americkou lednici.

hodnocení

Vy jste borci, ani je to LG. Asi ma 16let ale stale je ok, jedina vada ty kolejnice. Nechci kupovat lednici, chtěl bych to nejak zbastlit :)

vibe2*

Lednice 16 let stará ... nová se vám zaplatí za 3-5 let a okamžitý efekt bude snížená spotřeba energie (lednice jede poměrně často, je to významný spotřebič)

hodnocení

0x

Ja by som to opravil laminovacou súpravou.

google.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]