Zdravim. Mel jsem hezky, rovny travnik cca 2 roky, pak jsem zakoupil stejna semena na doseti aby byl hustci ale nejspise doslo k nejakemu omylu , ale vysledek je uplne jiny druh travniku nez psano na obalu. Otazkou je - jak se toho zbavit? To mam vse postrikat roundapem a pak vse od zacatku nebo existuje i jina moznost? Pulka mi zustala v puvodnim stavu a misty vyrostla takova divoka trava jak je v parcich nebo u slnic
Dobrý den, proč se zbavovat něčeho, co vypadá konečně přírodně? Vždyť si tam nechte ostrůvky vyšší luční trávy a uvidíte, že se na nich bude vyskytovat i kvetoucí kvítí a luční hmyz. Tragedie se nestala, "anglicana" můžete sekat okolo, golf tam snad nehrajete. Zdravím!
Naprostý souhlas. V neděli jsem zajel na chatu s úmyslem posekat to, co zbylo z trávníku po nedávném nájezdu divočáků. Na prasaty rozryté ploše nerostlo prakticky nic, za to na nedotčené ploše byla nádherná kvetoucí louka. Tisíce bílých, žlutých a modrých květů. Nějaký fádní golfový trávník se tomu nemůže rovnat. Nenašel jsem sílu do té nádhery vjet sekačkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.