Nejste přihlášen/a.
Dost záleží, v jaké oblasti tepla je chalupa, jak hodně má být užívaná a podle toho pak bude směr vytápění.
Ale během 10 let se neskonší s topením uhlím.
Já nevím nic o hysterii. Jen vím, že bylo několik, nějakých článků a občas se najde někdo, kdo z toho chce udělat hysterii.
To je někde ve vesnici? A čím topi sousedí?
jakože v zimě si 3 víkendy dojedete zatopit? V pátek začnete dopit a v neděli při odjezdu to je vyhřátý ne?
Jakože nám zakážou plyn?
Jak budou topit jinak? Nechápu, Jakože nám někdo vnutí TČ? ![]()
já myslím že se tím vůbec nemusíte stresovat, dobře mě tam prostě nemusíte topit a vyřešíno
)
podle mě se tím jenom straší proto, 1000 lidí zateplilo, tam kde trvale bydlí, aby stát zase nemusel dotovat tyhlety lidi, ať už přes dotace na elektřinu a plyn a nebo přes příspěvek na bydlení...
Teď je ta akce na zateplování pro seniory. My tam ale trvali nebydlíte, takže to řešit nemusíte a asi ani nejste senioři A taky je pravda, že starý baráky zateplovat, no jednak se to nevyplatí (Nikomu se to nechce dělat, Je to pracný a nevděčný) a druhak hrozí poškození stavby, Přestane to dýchat, může tam expandovat vnitřní vlhkost, radon, cokoliv
Jasně, ten článek hovoří o návrhu, asi tak jak je uvedeno o barevném boxu, podobně byl zákaz 1. a 2. emisní třídy.
A jak to dopadlo.
Takže kdo se bojí sresuje se, ostatní jsou klidní...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.