Nejste přihlášen/a.
Dost záleží, v jaké oblasti tepla je chalupa, jak hodně má být užívaná a podle toho pak bude směr vytápění.
Ale během 10 let se neskonší s topením uhlím.
Já nevím nic o hysterii. Jen vím, že bylo několik, nějakých článků a občas se najde někdo, kdo z toho chce udělat hysterii.
To je někde ve vesnici? A čím topi sousedí?
jakože v zimě si 3 víkendy dojedete zatopit? V pátek začnete dopit a v neděli při odjezdu to je vyhřátý ne?
Jakože nám zakážou plyn?
Jak budou topit jinak? Nechápu, Jakože nám někdo vnutí TČ?
já myslím že se tím vůbec nemusíte stresovat, dobře mě tam prostě nemusíte topit a vyřešíno )
podle mě se tím jenom straší proto, 1000 lidí zateplilo, tam kde trvale bydlí, aby stát zase nemusel dotovat tyhlety lidi, ať už přes dotace na elektřinu a plyn a nebo přes příspěvek na bydlení...
Teď je ta akce na zateplování pro seniory. My tam ale trvali nebydlíte, takže to řešit nemusíte a asi ani nejste senioři A taky je pravda, že starý baráky zateplovat, no jednak se to nevyplatí (Nikomu se to nechce dělat, Je to pracný a nevděčný) a druhak hrozí poškození stavby, Přestane to dýchat, může tam expandovat vnitřní vlhkost, radon, cokoliv
Jasně, ten článek hovoří o návrhu, asi tak jak je uvedeno o barevném boxu, podobně byl zákaz 1. a 2. emisní třídy.
A jak to dopadlo.
Takže kdo se bojí sresuje se, ostatní jsou klidní...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.