Mám takovou boudu na zahradě a jednou jsme na zahradě grilovali a měli zapnuté světlo venku ( na vnější zdi te boudy ) a zapojeno do zásuvek vevnitř spoustu veci ( rádio, světylka, nabijecka ) a najednou prestalo svítit venkovní světlo a když jsem vypojila svetylka zase svítilo a když byly zapojené tak hrálo rádio a po chvíli nefungovalo nic snad to dává smysl co mám delat? (Jisticema to není )
Vypnout jistič a zavolat elektrikáře. Že to nefunguje je jedna věc, že to může být stav životu nebezpečný (například přerušený vodič PEN) je ale věc mnohem zásadnější.
Ovšem pokud k té "takové boudě" máte nataženej jen tak hala bala "takovej kábl", tak si od něj možná i něco vyslechnete. Ale pořád lepší, než se nechat provětrat proudem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.