Nejste přihlášen/a.
zdravím,
na chatě máme dřevěnou podlahu ošetřenou bezbarvým lakem + vedle v místnosti podlahu z OSB desek, opět bezbarvě lakovaná. Podlahy jsou v pořádku, jen je problém, že na některých místech v podlaze jsou hluboké šrámy. Bohužel někde jsou hodně hluboké, že při přebroušení podlahy by se šlo hodně dolů. Protože to je jen víkendová chata, napadlo mě místa lokálně ošetřit epoxidovou pryskyřicí a daná místa vylít. Nejde mi o dokonalost a hladkou podlahu, jde mi o to, aby se dala dobře zametat, vytírat a v těch šrámech se nedržel bordel.
Nebude problém vylít drobné šrámy v lakované podlaze?
Lze takto vyřešit problém cestou nejmenšího odporu?
má někdo tip na vhodnou epoxidovou pryskyřici?
děkuji za rady, kdo s pryskyřicí má zkušenost
ano, úvaha je dobrá, řešení také... přesný typ neřeknu..kupuje se to v kýblech nebo tubách jak psta
děkuji, mám trochu strach jak se to bude chovat s tím bezbarvým lakem, zda se to bude snášet, ale to mohu vyzkoušet někde v rohu..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.