Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte někdo zkušenost, jestli nějakým ředidlem jdou rozleptat tyčinky do tavné pistole?
Ono teda podle netu jsou ze spousty materiálů: Materiálem pro tavné tyčky jsou snadno tavitelné plasty, zejména polypropylén, polyamidy, polyestery, ethylen-vinyl acetát, polyuretany, etylen-vinylacetát. Tyto hmoty jsou rozlišeny barevným pigmentem.
Tak asi ty bílé.
colombo: jsou i barevné.20 ks za 69,-Kč.Rozleptat jsem je ale taky nezkoušel.Nenapadl mne ani nyní důvod proč to dělat.
Ptáš se jestli jdou leptat - odpověď máš. colombo napsal že jsou asi jen ,,prúhledné,, - na to jsem mu odpověděl že jsou i barevné ale to nebereš.potom píšeš ne aby se poznal materiál.Co vlastně chceš? Rozleptat tu tyčinku a co dál? obarvit nebo co? Leptat jde všechen materiál.U některého to trvá déle a u některého kratší dobu.Tím aby se poznal.materiál myslíš co? jako že to napatleš na dřevo a bude to vypadat jako železo?
Raději napiš na co to chceš použít a možná ta rada bude lehčí.
Chceš rozleptat bílou tyčinku nebo jakoukoliv a jen nevíš v čem? Zkus toluen a dej si masku na ksift.Zážitek nezaručuji.Nazdar.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.