Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jdou leptat tyčinky do tavné pistole?

Od: tomkk® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, máte někdo zkušenost, jestli nějakým ředidlem jdou rozleptat tyčinky do tavné pistole?

Ono teda podle netu jsou ze spousty materiálů: Materiálem pro tavné tyčky jsou snadno tavitelné plasty, zejména polypropylén, polyamidy, polyestery, ethylen-vinyl acetát, polyuretany, etylen-vinylacetát. Tyto hmoty jsou rozlišeny barevným pigmentem.

Tak asi ty bílé.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

1x

colombo: jsou i barevné.20 ks za 69,-Kč.Rozleptat jsem je ale taky nezkoušel.Nenapadl mne ani nyní důvod proč to dělat.

Jdou leptat tyčinky do tavné pistole?
Jdou.. tedy některé druhy, i ty bílé- průhledné,jsou různé. Lepím tím všechno, ale třeba na autě se mi to několikrát podařilo omylem rozleptat fabrickým čističem *smich* Barevné používám na dekorační účely, nebo tam, kde by bílo průhledná vadila oku.
hodnocení

Tohle je něco jiného, tyhle jsou barvené pro dekorační účely, ne aby se poznal materiál.

hodnocení

0x

Do tavné pistole jsou tyčinky asi pouze "průhledné".

Ostatní druhy plastů se používají pro svařování horkovzdušnou pistolí a to je jiný level, než tavná pistole.

Rozleptat jsem je nezkoušel, protože je to dost drahý materiál.

mnd®
hodnocení

0x

Ptáš se jestli jdou leptat - odpověď máš. colombo napsal že jsou asi jen ,,prúhledné,, - na to jsem mu odpověděl že jsou i barevné ale to nebereš.potom píšeš ne aby se poznal materiál.Co vlastně chceš? Rozleptat tu tyčinku a co dál? obarvit nebo co? Leptat jde všechen materiál.U některého to trvá déle a u některého kratší dobu.Tím aby se poznal.materiál myslíš co? jako že to napatleš na dřevo a bude to vypadat jako železo?

Raději napiš na co to chceš použít a možná ta rada bude lehčí.

Chceš rozleptat bílou tyčinku nebo jakoukoliv a jen nevíš v čem? Zkus toluen a dej si masku na ksift.Zážitek nezaručuji.Nazdar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]