Jak dlouho je zateplený? My měli od SVJ zákaz kvůli záruce, kdo měl na lodžii, nebo pod okny např. sušák a chtěl ho i po zateplení, přivrtávala to firma, co zateplovala. Určitě bych se nejdřív informovala u technika družstva nebo SVJ.
Je otazkou zda někde nemáte stanovenej zákaz vrtat do zateplený fasády tady to mesto na barácích v kerých pronajímá byty a je nově zatepleno má zakázaný Co tu poličku vymyslet takto 2 rozpěrný nerez trubky aby to stalo na podlaze balkonu a vršek se pomoci šroubu a velký podložky rozepřel o strop no a mezi trubky dat poličky Nebo koupit neco takovýho zbozi.cz/...
Řešil jsem ten samý problém kdysi. Dal jsem tam hmoždinku do polystyrenu stojí ± 20kč a drželo to zatížení bylo ± 6 Kg. Záleží jaké zatížení má ta květinová stěna
kacaba*
Myslím si, že jen polystyren to neudrží, protože mám v plánu na stěnu pověsit 3-4 truhlíky, takže to bude chtít asi něco silnějšího
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.