Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit silikon?

Od: hanesz odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
včera jsem si silikonoval spáry mezi obklady v koupelně. Vše se povedlo,až na jednu spáru. Do této jsem si nanesl silikon ale zapomněl jsem jej rozetřít. Zkrátka jsem pokračoval bez rozetření dál. Chyby jsem si všiml až dnes ráno. Silikon pochopitelně zanechal hrudky a takové pružné spáry. Zkrátka hnus :(
Poradíte mi, jak chybu napravím. Samozřejmě budu manuálně odřezávat a spáru čistit. Nicméně to jde špatně. Máte nějakou osvědčenou radu jak si práci usnadnit třeba nějakým přípravkem nebo metodou?
Děkuji za rady

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zaseja
hodnocení

0x

Jedině odřezat a vydlabat zbytky

sasa*
hodnocení

0x

Známý to dělal rozbruskou.

hanesz
hodnocení

To se mi moc nechce, abych si ještě náhodou nepoškodil obklady. Budu tedy dlabat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]