Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam vyhodit činky?

Od: deni odpovědí: 12 změna:

Uklízím byt a narazila jsem na pár činek, pro které už nemám využití a chci se jich zbavit. Barva už je na mnoha místech z nich sloupnutá, takže na prodej někde na bazar to opravdu není. Nikdo v mém okolí je nechce, ráda bych je tedy vyhodila. Jsou ale z kovu, ne z vinylu. Kam takové činky patří? Do směsného odpadu? Někde na sběrný dvůr se mi kvůli činkám chodit nechce... Umíte poradit? Předem moc děkuji!

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

12x
Položte je vedle popelnice, zaručují že do půl hodiny tam nebudou
Jen doplním.
Každý obchoďák má nástěnku na inzeráty. Daruji (nebo prodám)za odvoz a máte postaráno.
U těch popelnic bych k tomu dal cedulku, že jsou k dispozici. Ne každý si vezme, co někde leží, i když je to u popelnic.
voda

Ono je trestné resp. přestupek, brát věci z popelnice, je to majetek města, takže ano, napsat cedulku: ZA ODVOZ

jr ten správný postup

Hele, já ku svému kolu taky nedal cedulku a hádejte co*smich*

hodnocení

8x
Pokud bydlíte někde ve městě dejte je k popelnici a následující den tam nebudou. Jestli někde mimo město tak můžete taktéž zkusit metodu k popelnici, ale jinak sběrný dvůr nebo kovový odpad

hodnocení

7x

K smrti nenávidím ty, kteří odkládají odpad vedle popelnice s nadějí, že se ho někdo ujme (protože to tam pak leží, dokud to nevyhodím). U činek bych udělal výjimku :-D. Položit někde u kontejneru se zvýšeným pohybem osob. Zmizí do druhého dne. Mmch. kolik mají kilo a kde budou ležet? *smich2*

olinl
hodnocení

4x

Annonce či Bazoš mají inzerci zdarma, stačilo by vložit foto do rubriky "daruji" či "za odvoz", jinak rada rádce juraja..

hodnocení

2x
Činky prodat.

hodnocení

1x

Barva na činkách asi není to podstatné. Prodat.

riva
hodnocení

0x

I když je činka "jen" kus železa, není nejlevnější. Určitě je prodáte někomu, kdo má hlouběji do kapsy a sám si je natře.

hodnocení

0x

Já bych je odnesla do bazaru. Nebo do posilovny, ať je někomu dají. ;) Odkud jste? Poslala bych k vám vnuky, určitě přijedou rádi, když by to nebylo přes celou republiku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]