Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Had do odpadní trubky ze sifonu?

Od: lukast odpovědí: 24 změna:
Potřebuju pomoct, mám 1cm mezeru mezi trubkou a sifonem a ještě je o 1cm níže než trubka (1cm chybí na propojení a další 1cmvje níže sifon) nemůžu najít na internetu takového toho hada který se tam dává. Ale mám problém trubka odpadu s pláštěm trubky je 45mm bez je to 40mm ale trubka od sifonu je 50mm což znamená že tam ta trubka nedrží chtělo by to nějakou přechodu nebo redukci nebo něco.
zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no.nějak jsem to nepobral,foto by pomohlo..Ale toho hada máte třeba tu triker.cz/...

lukast
hodnocení

@magor trubka od odpadu má S PLÁŠTĚM 45mm bez pláště má 40mm tudíž potřebuju tu trubku první zredukovat na 50 nebo 40 a když to bude na 50 tak teda připojení flexi 50/50 . Když tam dám toto tak to půjde připojit ten flexi 50/40? obi.cz/...

23.05.23 17:45
hodnocení

0x

Nafoť to

lukast
hodnocení

Trubka od odpadu má s pláštěm 45mm bez pláště (vnitřek trubky) 40mm a vývod sifonu mám 50mm .
lukast
Trubka od odpadu má s pláštěm 45mm bez pláště (vnitřek trubky) 40mm a vývod sifonu mám 50mm .

A k čemu mi to je?

Vejdou se ti tam redukce (jsou vývody dost daleko od sebe i výškově)? Jsou tam HTčka?

Pokud nechceš fotit, tak si tam naroubuj ten flexisifon, ale upozorňuji, že je tak na 2-3 roky a pak odejde. Popraská.

lukast
@gumidek k čemu ti bude foto? Je to starší lepená trubka a s pláštěm má prostě 45 vůbec nechápu co řešíš. Potřebuju jen najít redukci/přechodku nejlépe na 50 kterou tam natrvalo vlepím lepidlem na PVC a hotovo. Nemusím předělávat odpad ani nic jen si rozšířím konec trubky. Stejně za rok to půjde pryč ale chci to ještě používat. Proto tam radši vlepím přesuvku za 100 a hotovo .
zaseja

Ono se dost dobře nedá pobrat ta tvoje trubka s pláštěm, co to je?

111®
hodnocení

0x
Take si udelej jasno v tom ze se trubkyzasouvaji do sebe ve smetu odtoku. Takze ne tlustsi pres těší.
lukast
@111 já to chápu jen všichni kolem mě ne. Prostě tam je starý lepený odpad na lepidlo a potřebuju konec zredukovat na 50 nic víc. Potom tam přijde normálně sifon s 50 mm teď tam nejde . Doufám že další inteligent se na to znovu zeptá.
jirka7
Vy to chápete, protože to vidíte. Ostatním by to foto pomohlo a pravděpodobně by jste to měl již vyřešené.

To nemá cenu. Je natv*dlej. Ptá se na banalitu, ale dodá málo informací a ještě se vzteká.

Rozměry jsou jedna věc a praxe a provedení na místě věc druhá.

A nebo má odpady ze zlata a nechce se tím pochlubit *smich*

gumídku, číhám...

23.05.23 19:04

OK...

*mir*

zaseja

Heč, na mě už číhat nemusí, já už na dotaz radit nebudu, zase tady napsal blbost a na to nemám už síly.

asi už nepřijede...

zaseja

To by byla škoda, mě by zajímalo, jak to nakonec zbastlí, když motá do sebe věci, které k sobě nepatří

že by vzal duši z kola a navlékl jí tam? Na rok to bude stačit.

Nebude lepší prezervativ než duše z kola? Ten je krásně průhlednej a je možno kontrolovat ucpání odpadu :)

Ale jestli si rozsřihl duši z kola, tak opravdu už nepřijede :)

hodnocení

0x

Místní odborníci Vám rádi poradí, ale musíme Vás pochopit. Když dáte foto, pak Vás všichni pochopí. Teď Vás nikdo nechápe co potřebuejte spojit s čím...

. Pochopil jste?

lukast
Mám starý odpadní systém který je lepený pp/cpvc průměr této trubky je 45mm a potřebuji to připojit na sifon který má průměr 50mm

Tak si vezměte trubku 50mm, pomalu ohřívejte, silnějším provázkem omotávejte tak dlouho, až se trubka 50mm zmenší na potřebných 45mm. pak to slepíte lepidlem.

A co ten výškový rozdíl 1cm?

Kdybyste dal foto..

111®
hodnocení

0x
A uz jsze kkoukal jedtli existuje redukce na vase průměry?

opat
hodnocení

0x

Kup si lepší sifón:

Jinak kuchyňský dřív stačí DN40

A ani s výškou problém nebude: google.com/...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]