Nejste přihlášen/a.
Pro propojení potřebuji velmi krátkou hadici cca 15cm průměru 32mm
Jak toto řešíte, když potřebujete hadici kratší než je standard úsek 1,1m?
Díky
Brambora
Koupím je tu délku, kterou potřebuji.
Jakou hadici, o průměru 15 cm myslíte? K čemu to je?
hadici kratší než je standard úsek 1,1m***co je to za standard? To neznám.
Třeba jsem Vás jen nepochopil, ale zákazník chtěl třeba 355cm hadice, tak jsem mu uřízl 360cm, aby měl 5cm zdarma.
Milane, já to chápu, že potřebuje hadici délky 15 cm a průměr 32 mm.
Ten standarní úsek 1,1 m mě taky nějak není jasný.
viz zde :
Bazénová hadice délka jednoho dílu 1m. Ale já chci propojit dvě komponenty, které jsou u sebe mnohem blíž a 1m je moc.
Pokud to řežete z nějaké jiné hadice 32mm prosím o info z které, abych si ji zakoupil
Díky
jenyku, máte pravdu, nechápu, že jsem to nepochopil napoprvé. Teď se divím.
Klidně mu těch 15 cm uříznu a zadarmo, pokud chce hadici
Jsem přesvědčen, že i jinde mu uříznou 15cm.
bramboro, ano tato hodice se prodává podle té délky, co má hladký povrch na koncích, al já podobnou kupoval podle potřebné délky, třeba 3 metry. To, že nemá hladký konec nevadí, páska to stáhne.
Lze koupit, ale ne všude to prodají po centimeterch.
zde tlaková, sice po 1 metru ale jinde v okolí Vám to taky uíznou. nemusí mít hrdlo hladké.
No já se přímo ptal a bylo mi řečeno, že nedoporučují stahovat sponou jinde než na hladkých koncích, tedy po jednom metru.
Já nemám problém koupit hadici a uříznout si ji, ale metrové oko tam mít prostě nechci
@milancukrar - tuto hadici co jste poslal EP LDPE trubka v /...
na filtraci asi nenasadím a sponou nestáhnu...
Podívej se sem, tam si vyber, jaká by se ti hodila, jestli na pitnou vodu, odolnou pro benzín, naftu neprůsvitnou kvůli bakteriím, je to na tobě.
Bramboro, dnes 09:46 jsme nikdo nevěděli, jako hadici chcte,
už vím, že chcete tu co Vám nabízím zdarma, když se stavíte...
viz foto
zde za metr chtějí 77korun, Ve Vašem okolí Vám 15 cm uříznou zdarma.
Děkuji, tuto bazénovu (proto se ptám v sekci bazény) samozřejmě mám, ale jak píšu výše, nebylo mi v obchodu doporučeno stahovat jinde než na hladkých koncích a ty jsou dělány po metru.
A já Vám ze zkušenosti říkám, že jí stahuji tam, kde je třeba. Proč na 30 cm dávat metr hadice?
Jaký tlak v ní bude?
U nás ve spec. prodejně zemědělských potřeb mají hafo různých hadic, jak na vodu, tak i různých "technických" tlakových a pod. Prodají klidně i krátký kousek hadice, když to někdo bude chtít.
Tou "žebrovanou" snad tazatel myslí asi hadici, jaké bývají na odpadu z pračky? I ta se dá snad nahradit nějakou "hladkou" hadicí prodávanou v "metráži".
Tuhle vroubkovanou bazénovou hadici ti asi nikde neuříznou než po dělitelných jednotkách, delaji se v průměru 32 a 38 mm...
Každopádně můžeš použít libovolnou jinou hadici:
32 mm = 5/4" (vnitřní prům. takové hadice je 32mm).
kterou lze dělit po libovolném úseku. Pokud tedy budou někde ochotni ti prodat kratší ks jak metr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.