Nejste přihlášen/a.
Napadlo mě jen, že to může být buď omezovač průtoku anebo hluku ![:) :)]()
Viděl to už někdo někdy, zkusil?![:) :)]()
doplněno 21.05.23 07:49: Jak je vidět z fotky, tak se to strká do etážky, radši to píšu, abyste nepsali že to je etaška…
Ptám se na to plastový, protože to vidím poprvý, bylo to u vanové baterie a je fakt že některý jsou docela hlučný tak jestli to snižuje vibrace nebo co to má dělat? V návodu o tom ani slovo
Viděl to už někdo někdy, zkusil?
doplněno 21.05.23 07:49: Jak je vidět z fotky, tak se to strká do etážky, radši to píšu, abyste nepsali že to je etaška…
Ptám se na to plastový, protože to vidím poprvý, bylo to u vanové baterie a je fakt že některý jsou docela hlučný tak jestli to snižuje vibrace nebo co to má dělat? V návodu o tom ani slovo
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
Taky jsem na to koukal, když jsem si montoval termostatické baterie. Nikde jsem to nenašel, ale moje teorie je, že je to takový nouzový tlumič vodních rázů. Termost. baterie totiž někdy mají snahu vibrovat a tohle by to mohlo omezovat.
nickys
Nemám termostatickou baterii, jen obyčejnou. A mám to tam taky. Tak nevím jestli tato teorie je správná.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]