Dobrý den, chtěla jsem si pořídit kamna Nordica Gema s píckou s obložením kachle bordo Sdělili mi, že na ně budu čekat rok.Ale odřekl jim zákazník kachle obložené mastkem. Ty mi také hned dovezli. Ale nyní mi jiný dodavatel volá,že sehnal ty s kachlovým bordó obkladem . Kolega v práci mi říkal,že ta mastková jsou lepší. Je to pravda?
Právě v té akumulaci tepla. Ta kamna s mastkovým obkladem se prý tak netahřejí, ale déle potom drží teplo. Ta kachlová prý zase brzy vychladnou. Je to pravda?
jendad
I kachlové se dají dělat akumulačně . Záleží zda to je jen kachlík obkladu či je nalepen na šamotové cihle co akumuluje . Kolik to bude stát ta sranda? Já mám spíše velmi dobrou zkušenost s odhořívacími kamny . Ráno jen vyhrábnete žhavé a pokračujete .
A kolik toho mastku tam je. Pořad to jsou jen kamna která po zátopu rychle začnou hřát a rychle schladnou. Kamna u kterých jednou denně zatopíte a celý den hřejí váží několik tun. Mastek je víceméně jen marketingová záležitost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.