Nejste přihlášen/a.
Prosím o stručnou odpověď znalé:
typický panelákový byt starého střihu ve tvaru písmene L : z kuchyně jsou dveře "vlevo i vpravo"? A ještě i na chodbu?
V obýváku (naproti vstupu) jsou dveře dvoje, v ložnici (za kuchyní ) jen ty jedny? Jádro (wc, koupelna) je blíže té stěně směr obývák?
Myslím, že to vše je vevnitř dispozičně tak, jak píši, prosím jen o potvrzení mé domněnky... děkuji
Mám byt do ,,elka,, ale 2+kk.Trochu jsem ho upravil takže jsem z něj udělal vlastně 2+1.Mezi obývákem a kuchyní jsem postavil příčku ze sádroše se vstupem bez dveří.Vstoupím do bytu,naproti mám vstup do ložnice,(není průchod do obýváku)vlevo chodbou dveře napřed do koupelny s vanou a wc a potom z chodby do kuchyně a obýváku.On asi bude každý takový byt možná trochu jiný jak si to kdo upravil za ta léta starých panelákových bytů.Namalovaný je to jen tak.Rozměry nesouhlasí.Obývák je větší jak ložnice..Ale byt do elka je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.