Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klimatizace

Od: ales odpovědí: 11 změna:
Prosím poraďte mi, jaký průměr díry vyvrtat pro chladící trubky ke klimatizaci.
Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

podle klimatizace

hodnocení

2x

Pre bezny model sa vrce 40 - 50mm, idu cez to dve medene rurky izolovane penovym navlekom, tie maju okolo 20mm kazda, potom rurka pre odvod kondenzatu 16mm a jeden alebo dva kable 10mm.

20mm jedna i s izolací? To je nějaká dětská klima, ne?

gumidku, mám to taky50mm.

Ta medena rurka ma okolo 12mm vonkajsi priemer, s izolaciou 20mm, aj pre klimu s prikonom 2000W. Vid foto od p. Cukrara nizsie.

Asi to mám víc obalené. ;) Použil jsem starej komín.

Tak tedy 50 stačí.

hodnocení

2x
Pruraz i vysekany slic pro trubky staci 45-50mm,naprosto s prehledem.

hodnocení

0x

100mm je asi minimum izolovaných trubek.

Podle klimy jak píše 111

hodnocení

0x

Já vrtal pro průchodky HT 50mm. Tam se vešlo vše.

Klimatizace
Klimatizace #2

makk
hodnocení

0x

Podle výkonu mají ty trubků průměr cca 6mm a 10mm + izolace (nějakých 9mm) + kabel. takže by mělo stačit nějakých 60mm, ale pokud to je třeba 60cm zeď a v té díře jsou ostré kusy cihel, moc velkou radost z vás montéři mít nebudou, protože se jim bude trhat izolace. 100mm je jistota.

Staci to vyvlozkovat kusom HT alebo PVC rury a ziadny problem s hranami tehal sa nekona.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]