Nejste přihlášen/a.
Zdravím, je tu někdo, kdo rozumí oknům?
Včera tu byl technik a opravu na male okno nacenil cca na 18 000 a to mi přijde přes čáru.
Můj problém, okno normalne otevřu i zavřu, avšak rameno jakoby pada, vždy vypadne nahore asi z kování...na ventilačku normálně funguje a můj dotaz zní, nelze vyměnit jen to kování nahoře?
Pán se rozhodl, že je třeba vyměnit kování na celém okně a to prostě v tuhle chvíli není pro mě možné.
Davám obrázek s tím, ze 6 vyskakuje ze 4![:( :(]()
Předem děkuji za vaše rady.
Rebeka
Včera tu byl technik a opravu na male okno nacenil cca na 18 000 a to mi přijde přes čáru.
Můj problém, okno normalne otevřu i zavřu, avšak rameno jakoby pada, vždy vypadne nahore asi z kování...na ventilačku normálně funguje a můj dotaz zní, nelze vyměnit jen to kování nahoře?
Pán se rozhodl, že je třeba vyměnit kování na celém okně a to prostě v tuhle chvíli není pro mě možné.
Davám obrázek s tím, ze 6 vyskakuje ze 4
Předem děkuji za vaše rady.
Rebeka
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]