Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zatékaní do střechy

Od: lumir odpovědí: 12 změna:
Dobrý den dělají se mě na střešní fólii fleky je možné že tam zatýká
Zatékaní do střechy

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, máte pravdu. Je to možné, že tam zatéká.

lumir
Děkuji za odpověď. Právě je mi divné , že mapy se tvoří jen na vrchu střechy a po celé délce.

Tak to může být déšť zafoukaný větrem kolem hřebenáčů. Až bude pršet, vezměte kafe, řízek, baterku a jděte na půdu.

lumir
hodnocení

0x
Tak na půdě jsem byl ale opravdu takhle nic nepoznám .

Tak musíte pozvat někoho, kdo to pozná. Vy nevidíte při děšti a při sluníčku rozdíly?

hodnocení

0x
Možná to je od kondenzování vzdušné vlhkosti. Chcete li mit jistotu tak můžete pozorovat na spodním konci kdy a kolik kapek se objevuje. Jak je prostor půdy odvětráván?
lumir
Půda není zateplená, má dvě okénka ve štítě. Pod hřebenáčema jsou odvětrávací tašky.

Teď mne napadlo, je vlhkost na straně z půdy, nebo v meziprostoru mezi fólií a krytinou?

Ty tašky odvětrávají prostor mezi krytinou a pojistnou fólií. Prostor půdy také musí být odvětráván.

hodnocení

0x

Roztiahnite (klackom) fóliu na spoji dvoch pásov. (Predpokladám, že fólia bude v spojoch len preložená a nie lepená.) Skontrolujte neprítomnosť osích hniezd a hrabnite tam pri daždi rukou, či ucítite vodu stekajúcu po fólii alebo sucho.

lumir
Určitě zkusím to udělat děkuji za odpověď
lumir
Určitě zkusím to udělat děkuji za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]