Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám takový problém. V ložnici mám parkety a stále vrzají. Chtěla bych na ně dát koberec,ale nechci ty parkety vytrhávat a celou podlahu betonovat. Přemýšlela jsem jestli existuje nějaká stěrka která by šla použít,aby se ty parkety zpevnily a nevrzaly.Pak bych na to ráda položila koberec. Nebude to ale pod tím kobercem praskat?
Můžete mi poradit nejlepší způsob. Děkuji Ivča
Dobrý den,
stejný problém jse vyřešily položením parket na lepidlo, a po vrzání ani vidu, ani slechu.
To je sice hezké,ale já ty parkety vůbec nechci trhat z podlahy. Potřebuji něco nalít na ně aby to udělalo celistvý povrch a dal se na to dát ten koberec. Děkuji Ivča
Také mame parkety... v obyvaku i v ložnici... Jsou to jedny z prvnich parket ktere se delali a pokladali se na drevene desky takze vrzají uplně silene ... vzhledem komu ze nebyli hezke tak jsme je nechali renovovat... obrousili se a prelakovali vrzani to sice neodstranilo ale jsou krasne Na vrzaní si clovek zvykne... lepsi je s tim nic nedelat. Musela by se opravdu cela podlaha rozebrat a znovu položit na nejakou vrstvu lepidla nebo asfaltu... takze lepsi je si zvyknout
Jsme tu jak na zámku
Mě by to zas tak moc nevadilo.Tady jde spíš o to že mi v ložnici spí dvojčata a já abych se bála jít si lehnout.Takže tento problém prostě musím vyřešit
Na vrzání parket je pasta,která se vetře do spár mezi parketami.Jen nevím název.Po aplikaci se to nechá trochu vytvrdnout a pak se přebytečná pasta odbrousí.Určitě tu je mezi námi nějaký parketář.Ti to určitě vědí.
Sice nemáme parkety, ale máme montovanej dřevenej dům. Podlahy nám vržou od začátku a vychovali jsme při vrzání dva kluky a nevadilo jim to, zvykli si jako my. Návštěvánm to vrzání připadá divný, ale nám už ne. Dřevěnej barák je pohoda.
parkety se zřejmě seschly, jsou volné a vržou. Tak mě napadlo je trochu navlhčit, aby se zase natáhly a zpevnily. Potom zakrýt kobercem, aby tak nevysychaly. Zdá se to jako blbost, co? Nebo někdo parkety napouští olejem, zřejmě na to určeným.
Jinak poradit v odborné provozovně a případnou úpravu si od odborníků nechat udělat. Stojí to nějakou korunku, ale máte záruku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.