Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Společnost Woodcon, znáte?

Od: lila odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chystám se stavět. Předběžně jsem zvolil firmu Woodcon. Líbí se mi styl i cena. Jen o té společnosti nemůžu najít nikde recenze. Máte s ní někdo zkušenost? Nebo slyšeli jste o ní? Zaujala mě ještě jedna firma Ekonomické stavy. Vše vypadalo krásně, možná až moc..než jsem o ní našel reportáž v pořadu Černé ovce. Síla. Díky za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mad
hodnocení

0x

To bude asi jako s AAA, kdyz nekdo dela 10000 zakazek rocne tak na nej vzdy bude nejaka stiznost nez na noname se 3 zakazkama za rok. Takze nezname, kolik delaji zakazek rocne, jaky maji obrat? Jo aha hostinská činnost a provádění dřevostaveb, tak to jo. Podle or.justice.cz/... postavili v tom obdobi jeden barak?

Venco, u tebe taky nestaveli? :)

mad
20.05.23 14:46
hodnocení

Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]