Nejste přihlášen/a.
Zdravim.Potrebuji v garáži a sklepě obcas vysát prach,špinu pod regaly,drolici se beton,písek na schodech,prach v zámkovce atd.Prosim hodí se na to nejaký vysavac z této nabidky lidl.cz/... Nebo jsem uplně mimo.Nepotřebuji nic drahého pro rychlý 2x za rok.Případně dekuji za jiný typ nebo doporučeni z vlastní zkušenosti.
Dekuju moc za postrceni...Ty pytliky ještě nastuduju aby mi to pak nemrzelo,já myslel ze najivně že to padá jen do nějaké nádoby a ta se jen vysype a on ten systém je zase pytlíkový no nedá se nic dělat.Vemu tedy ten nejvyší mista na usklanění mám dost a dost.Takže drobnou sut vydrolenej prachovej beton atd bez problému?A jeste jednou díky
Aku nebrat, ale ty do zásuvky vyhoví s přehledem. Není to nic, co by měl být problém. Já pro tyto účely používám v garáží ETA406, který dostali mí rodiče ke svatbě v roce 1966, má to jen plátěný pytlík, žádny HEPA či jiný kurvítka a funguje to furt. V dílně mám pro podobné účely zase ETA7400, který jsme pro změnu dostali ke svatbě já s manželkou - opět jen plátěný pytlik a taky neskutečný nezmar.
Ale tyhle vysavače typu ,,popelnice´´ jsou výhodnější pro větší objem nádrže, nepotřebuje to ani žádný pytlíky a umí to i vodu. Shodou okolností jsem ten lídlovský vysavač měl v ruce minulý týden, kdy jsem vrtal do průmyslové podlahy asi 100 děr prům 24 mm pro chemické kotvy a fungoval výborně
Dobrý den.
Prosím kde kupujete ty hadrové návleky ještě přes filtr?
Koupili jsme před měsícem tento jejich nejvyšší model lidl.cz/... a vubec mi nenapdalo že je ještě nutné používat hadrový návlek přes filtr.
Pohledával jsme po netu třeba zde nipponcec.cz/...
Mají tam toho straně moc ale pratelný převlečný pytlík přes filtr pro tento typ jsme tam nenašel.
děkuju
Chtěl jsem taky vysavač na garáž, kotelnu + vidina, že s ním občas vysaji aspoň saze z komína nebo popel... dal jsem na rady, že je potřeba lepší vysavač s hepa filtrem a oklepem - koupil jsem asi za 4000 Karcher premium vysavač popela... následovalo velké zklamání. Popela vysaje malé množství a je nutné filt oklepat... pokud je tam nějaký větší kousek, oklep nestačí a následuje rozebrání a vyklepání filtru mimo vysavač. Takže ho používám jen na vysání prachu v kotelně + schody. Celkově jsem čekal víc od vysavače na popel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.