Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dostal se ke mně ruský hoblík šíře nože 10cm.Bohužel na motoru chybí ozubená řemenička a typ je nečitelný.
Nevíte prosím někdo kde tuhle řemeničku sehnat,případně z čeho by se dala použít.Děkuji.
Nešní to náhodou DNIPRO-M PL-113? Zkuste porovnat, dát foto... pak se budou lépe hledat ND...
Šířka a průměr řemeničky na válci? Případně i foto...
Dobrý den,moc děkuji za fotky a informace,kde by se dal ten řemen koupit?Řemeničky by asi dokázal vyrobit šikovný soustružník.Moc díky.
Řemínek jsem právě sháněl dost těžko, co si pamatuju, tak všude věděli, ale neměli Že leda nechat vyrobit na míru.
POKUD jsem to teď po letech dobře našel, tak snad jsem ho tenkrát koupil na Ebay ebay.com/... a snad šlo o sílu 5mm, šířku 15mm a délku 315mm. Tu délku už na hoblíku přesně nezměřím, řemínek nejde sundat bez řemeniček, mají vysoký okraje, ale na 95% to bude ono z toho odkazu včetně těch rozměrů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.