Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozdíl mezi ztracenými bedněními

Od: tm odpovědí: 5 změna:

Prosba - jaký je rozdíl mezi následujícími ztracenými bedněními (samozřejmě kromě tvaru a váhy):

obi.cz/...

obi.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Tvárnice IZO ztraceného bednění jsou vyrobeny z inovační směsi polystyren betonu eshop.izobeton.cz/...
tm
Budu z toho stavět podpěry pro konstrukci, tak asi zůstanu u klasického bednění... kdovi jakou to má trvanlivost. délka mi stačí 50 cm až až a 12 Kč na kusu je dost
krtek6

tak ono je to furt "bednění" takže skořápka, do které liješ beton, takže bych se nebál i toho izobetonu. Ale co jsem to viděl na živo, izobeton má hrubší krupičnej povrch. Klasická bednící tvárnice je hladká z venku a pohledově lepší. Lépe se na ní pak dávají další vrstvy stěrek a podobně

hodnocení

0x

Když si je porovnáš, tak je rozdíl ještě v délce a v ceně.

tm
Děkuji... toho jsem si nevšiml)) spíš, proc je váha poloviční, když objemově bude toho betonu skoro stejně... má to možná nějaké dutiny, asi méně kvalitní beton, ale že by to byl 10 kg rozdíl na kusu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]