Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
navrhuji zahradnické nůžky na větve a potřebovala bych vyrobit teleskopické rukojeti. Vnitřní část bude hliníková a vnější plastová. Nevím, jak si poradit s jejich spojem, aby fungovaly jak mají a nezasekávaly se. Jaké součásti jsou uvnitř použity, pod jakým názvem je najdu a kde je seženu?
Případně pokud víte o nějaké firmě, která by mi toto zhotovila, můžete mě nasměrovat?
Všem moc děkuji za odpověď, hezký den.
Jde mi o přesnou součástku, kterou musím koupit/ nechat si vyrobit , která slouží ke spojení dvou vysunujících částí. Máme dvě tyčové součásti ( vnitřní a vnější) které do sebe zapadají. To co hledám, je způsob jak vytvořit pevné spojení a zároveň vysouvání.
Je mi jasné, že je uvnitř nějaké pérko, které zapadá do předvrtaných dírek, ale zajímá mě, zda to někde koupim, abych to mohla sama namontovat. A nebo mi to může vyrobit i nějaká firma, která se tím zabývá. (První variantu preferuji.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.