Musel jsem sundat plovoucí podlahu a pod ni lino. Mám dotaz zda toto sterka spoji nebo ne? Nic se nehýbe, ale jsou tam praskliny. Je třeba to vybrat nebo to sterka udrží?
Děkuji, takže myslíte vše dute vybrat ven? Jsem laik a nevím co je nesoudrzne. Našel jsem nějaký chemos ot 101 ze má údajně zacelit povrch, šle nevím zda je to opravdu tak funkční
Záleží co na to chcete dát. Já bych to očistil a důkladně dvakrát napenetroval hloubkovou penetrací. Případně ještě na vlhkou druhou vrstvu penetrace dal stěrku, nebo pokud je ta podlaha hodně na hadry, lze použít perlinka.
re4zon
Soudrzne je to, co se dlouhodobe ani nehne a drzi to pevne na miste. Minimalne to co je u tech dveri tak moc nevypada. Kladivo, majzlik a sekat. Kdyz do toho flaknes, nesmi se to ani hnout. OT101 je sice vyborna sterka, ale zpevni drolici se povrch, ne rozpadly beton na kusy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.