Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka poškozuje řemen

Od: udo144® odpovědí: 2 změna:

zdravím,

nemá někdo zkušenost s následujícím problémem?: pračka JEN při odstřeďování tzn. při vyšších otáčkách pravidelně poškozuje řemen viz. foto. Při bližším ohledání jsem nezjistil na řemenovém převodu žádný problém (ložiska, házení řemenic apod..), takže mám podezření na nekvalitu řemenů což u dnešních výrobků není nic neobvyklého. Řemen už ale často nevydrží ani jedno praní a to se mi zdá i na ty dnešní sr.čky trochu málo. Než se pustím do nějakého zdlouhavého bádání, raději se nejdřív ptám-může to ušetřit dost času i námahy ☺. Pračka (Indesit WS 105 TX EX) je i když starší málo používaná tzn. ve stavu nové, nikdo se v ní nešťoural, vše původní. Za případné rady-názory či zkušenosti předem děkuji.

Pračka poškozuje řemen

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
To nebude řemenem. Zkontrolujte, jestli jsou řemenice přesně v ose.

hodnocení

1x

Remeň vám o niečo drhne bokom, môže byť vyosenie motora, drhne snímač,prasknuté uloženie remenice v bubnu. Foto remeníc a motora napovie viac ako aj foto z boku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]