Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přidělat vzpěru?

Od: petrmrva1986® odpovědí: 6 změna:
Zdravím chtěl bych si dát na parkoviště tuto vzpěru pro parkovací místo ale nevím jak na to..je to pro pevný podklad takže do asfaltu nebo betonu se to šroubuje..ale já mám kamenito/piscitej podklad poraďte jak to uchytit viz obrázek..
Jak přidělat vzpěru?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

řek bych vykopat díru vylejt betonem a po zaschnutí přišroubovat vzpěru

pokud chci estetiku tak vykopat díru s prken vyšaluju čtverec čí tam zakopu rouru většího průměru a opět vyleju betonem

hodnocení

Vlastně by stačilo kdybych do díry zahrabal velkej ytongovej kvádr co tu mám a do něj to navrtal..to by asi stačilo ne..bylo by s tím míň práce..
Ytong se casem mrazem rozpadne, to bude lepsi kus betonu - dlazdici. obi.cz/...

Ytong nie, kazdy vandal, ktory dostane chut to vylomit, vam to vytrhne aj s hmozdinkami. Problem porovitosti a navlhania uz spomenul kolega.

111®
hodnocení

0x

když už tak obrubník a na výšku, nyvrtat, kovové hmoždiny a je hotovo

hodnocení

0x

A nešel by použít prostě jednoduše zemní vrut?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]