Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NEREZ ODKAPÁVAČ

Od: ivacernikovaseznamcz odpovědí: 6 změna:

Může mi někdo poradit, zda lze sehnat nerez odkapávač na nádobí?

Děkuji předem za rady. Iva

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Jde, já ho kupovala dokonce v Penny marketu. Nutno dodat, že jsem ho cca po měsíci užívání uklidila do krabice, protože mě drtilo jeho leštění *cert*

hodnocení

0x

Souhlasím s Mařenkou, skoro každý, kdo má odkapávač a i jiné kuchyňské pomůcky z nerezu, nadává na zaschnuté kapky vody a tím pádem nevzhledný vzhled. U nás už je také odložený a čeká, až se nějaké dítě na něj ulakomí... To čištění a leštění bude mít za trest... Ještě snad nějaký vyrobený z nerezového drátu, na něm zaschnuté kapky není vidět. Ale z plechu, souvislé plochy? Dejte (si) pokoj!

hodnocení

0x

Nerezový? Dobrá věc,ale po použití a nevytření do sucha,zůstávají flíčky,ale snadné mytí.Lze zakoupit běžně v BAUMAXU nebo HORNBACHU,zkuste i lepší domácí potřeby.

doplněno 13.05.10 19:20:

Na neleštěné úpravě jsou kapky výraznější. Já ho po každém použití neleštím.

liliana1

Nerezový si nepořizujte je stejné jako nerezový dřez , když ho nevytřete do sucha tak zůstávají skvrny , které se neodstraní. Není nad plast.

Skvrny jdou lehce vyčistit CIFEM.

lidus*
hodnocení

0x

Super věc koupila za 550kč v domácích potřebách, používám 3roky a s čištěním není problém, dcera ho kupovala tak před 2 měsíci také domácí potřeby za 480kč. je stejný jen cena jiná.

doplněno 13.05.10 22:45:

Rozhodně ho nevytírám každý den, použiju Cif nebo Brief max. jednou za týden .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]